Book sm@rt

Empty billboard for your ad near a road

 

Hvala na iskazanom povjerenju, no isto će se višestruko isplatiti :)

Zašto?

Zahvaljujući ostvarenom volumenu prodaje, u zadnjih 6 godina smo ostvarili značajan promet kod naših dobavljača.

Kako non-stop pratimo i osluškujemo naše klijente i potrebe, a pritom i primjećujemo da se potrebe mijenjaju, razmišljali smo: kako možemo ponuditi još bolje uvjete našim klijentima?
Cilj nam je da putovanja služe u svrhu poslovanja, a ne da postanu svrha. Želimo olakšati osobama koje se direktno bave putovanjima.

 

Mali uvod:
Trenutno imamo potpisano 10-ak partnera za hotelski smještaj, i svaki, doslovce svaki upit smo pregledali preko svakog dobavljača.

http://putujbolje.com/ustedite-na-putovanjima-bez-pada-usluge/hoteli/

Kroz neko vrijeme su se iskristalizirali dobavljači ne samo po preglednosti sustava, i po drugim kriterijima koji su nam vrlo bitni u svakodnevnom radu.

KRITERIJI

  • ponuda hotela
  • ponuda destinacija
  • preglednost sustava
  • cijene za iste usluge
  • brzina odgovora
  • rješavanje eventualnih problema
  • odnos
  • kontakt osoba

Zahvaljujući svemu tome, s jednim dobavljačem smo ugovorili još bolje ulazne cijene, i kako znamo da ponekada volite sami rezervirati i pogledati, kako volite usporediti, onda smo došli na ideju, da upravo Vama omogućimo ulaz pod naš korisnički račun.

Dodatna vrijednost:

Za ostvarena putovanja (uplaćene rezervacije) skupljate bodove i onda za protuvrijednost bodova možete platiti neku rezervaciju hotela (broj bodova se automatski zbraja i imate pristup kad želite)

Sustav je vrlo jednostavan, pregledan i transparentan. Nudi i analitiku, ali i pregled svih rezervacija (prošlih i budućih)

Ono što je vrlo bitno, plaćanje se vrši kreditnim karticama, bez uvećanja, račun dobijete na firmu i za konkretnu uslugu koju ste rezervirali.

Za aktivaciju računa, obratite nam se na elizabeta@putujbolje.com i diana@putujbolje.com

Potrebni su nam podaci firme (naziv, adresa, oib, kontakt osoba i mail adresa) i vrlo lako ćemo dogovoriti edukaciju preko telefona/skype-a, a nama vrlo drago i osobno :)