Reference

PC_jednoredni_logo_fin_web

Ljiljana Markov Međugorac, direktorica, Pet centar

Nedostižna kvaliteta usluge i posvećenosti klijentu bilo kada i bilo gdje neprocjenjive su vrijednosti ove agencije i teško nam je zamisliti jednostavniji, brži i jeftiniji način organizacije bilo kojeg poslovnog putovanja bez Elizabete i njenog Putujbolje.com tima. Kada stvari pođu po zlu – otkazan je let ili kasni, preusmjeren je u zračnu luku iz koje ne postoji konekcija, erumpirao je vulkan, izbili su građanski nemiri … znamo da će „Putujbolje“ biti s nama 24/7 i izboriti se za mjesta u prvom mogućem zrakoplovu, a usput nas informirati i osigurati da ostvarimo sva prava koja nam kao putnicima pripadaju. „Putujbolje“ pogrešan je naziv ove agencije, treba biti „PutujNAJbolje“. Svi česti „letači“ i putnici znat će prepoznati razliku!

 

silva

Kristina Ercegović, poduzetnica, Business Cafe & Zaokret

Ako ikada dobijete mail od Elizabete u potpisu stoji Elizabeta @your service i to je zaista tako. Elizabetu sam upoznala prije više od 10 godina na jednom seminaru Reklamacija je dar. Tada sam već shvatila da sam našla „srodnu dušu“ – odnosno osobu koja zaista razumije što jest odlična usluga i kako je pružiti. Budući da sam se godinama bavila mjerenjem kvalitete usluge svjesna sam koliko rijetko nailazimo na tvrtke koje zaista pružaju odličnu uslugu kupcima. A turistička agencija Putujbolje.com to čini, na svakom koraku. Elizabeta mi je nedavno organizirala moj samostalan put na „kraj svijeta“. Cijelo vrijeme sam osjećala da je tamo sa mnom i da pazi na svaki moj korak u pozitivnom smislu iako sam bila miljama daleko, osjećaj da si u sigurnim rukama da je netko uz tebe, neprocjenjiv je. Kad pomislim na putovanje odmah pomislim na Putujbolje.com, i da, mislim i ja da je naziv pogrešan i da ga treba promijeniti u PutujNAJbolje :)

 

silva

Suzana Vezilić, koordinatorica američkih sajmova pri Trgovinskom odjelu Američkog veleposlanstva

„Svima bih preporučila usluge Elizabete Grece, vlasnice tvrtke Putujbolje.com. Suradnju smo započele još dok je radila za tvrtku Travel Radius. S obzirom da sam tada surađivala istovremeno s još dvije agencije na promociji sajmova u SAD-u, Elizabeta se vrlo brzo značajno istaknula u odnosu na sve druge agencije. Pomagala je oko putnika na sajmovima koji su trebali logističku pomoć planiranja putovanja. Način na koji ona posluje, preciznost u praćenju želja i potreba klijenata, praćenje svakog putnika od trenutka kada kupi kartu pa do trenutka kada se vrati sa puta, traženje najpovoljnijih aranžmana je od neprocjenjive vrijednosti. Nakon što je prestala raditi kod njih, s veseljem sam prihvatila inoformaciju da otvara vlastitu agenciju i u tome ju podržala. I u svojoj je agenciji zadržala jednaku kvalitetu usluge i zaista aplaudiram na sav njen rad i našu suradnju. Želim joj da tako i nastavi i u buduće uz sav entuzijazam i pozitivnu energiju kojom zrači. Sigurna sam da cemo surađivati jako dugo i toplo ju svima preporučam.”

 

silva

Dr.sc. Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske

„Uvijek me iznova iznenadi kako za Putujbolje.com ne postoji prebrzo, preteško ili presloženo. A sve probleme rješavaju s osmijehom!“

 

silva

Siniša Teskeredžić, Business director, Instrumentaria d.d.

“Odlična usluga, sve se može riješiti jednim upitom, avionske karte, smještaj i što je bitno – uz najbolju cijenu. Izrazito susretljivi za poslovne korisnike kada se planovi puta mijenjaju u zadnji čas. Od kada surađujmo s Putujbolje.com imamo samo pozitivna iskustva.”

 

silva

Mladen Jančić, vlasnik, Anglo-Adria Management Consulting, Zagreb

“Želim iskreno svima preporučiti usluge Elizabete Grece, vlasnice agencije Putujbolje.com. S obzirom da sam i sam dugo godina radio u turizmu, puno proputovao i iskusio svakojake razine usluge, iskustvo sa Elizabetom je jedno od najboljih. Počevši od inicijalnih informacija, bezbrojnih mailova, poziva i ogromne doze strpljenja koje je pokazala, pa do asistencije tijekom putovanja te kontakta po povratku – sve je bilo na zavidnoj razini. Za one koji traže malo više od usluge u turizmu – nemojte tražiti dalje, kontaktirajte Putujbolje.com”

crane-croatian-business-angels-network_3862.pic

Davorin Štetner CEO / direktor KREATOR GROUP / KREATOR GRUPA i , predsjednik, Hrvatska mreža poslovnih anđela

“U današnjem ludom ritmu važno je imati osobu poput Elizabete. Bilo da se radi o hitnoj rezervaciji leta, promjeni hotela ili bilo kojoj drugoj situaciji znam da možemo računati na Putuj bolje. Mnogo puta se dogodilo da u čudno doba tražim hitne intervencije. Nikada nisam  dobio odgovor tipa – pošaljite potvrdu uplate pa ćemo vam potvrditi. Beti je uvijek tu, s malo pitanja, ali brzim reakcijama! Putujemo bolje s Beti!” Davorin Štetner, predsjednik, Hrvatska mreža poslovnih anđela

 

 

Dražen Tomić, editor in chief ICTbusiness.info, ICTbusiness.biz, ICTbusiness TV

“Mnogo sam proputovao, svako putovanje ima svoje draži i izazove, ali poslovni putovi su uvijek poseban izazov jer treba posložiti sve od leta avionom ili već neko drugo prijevozno sredstvo, smještaj. Sve mora biti podređeno dobrom obavljanju posla, blizu lokacije sajma ili konferencije. Upravo je tu rad s Elizabetom pokazao kako je divno kada se o mnogim stvarima ne morate brinuti jer se ona brine umjesto vas. Uvijek ljubazna, nasmijana, uvijek riješi sve izazove takvih putovanja”

ictbiz_logo